Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta testerzy (szansa na gm)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakładam drugi raz podobny temat ponieważ poprzedni został zamknięty. Miałem parę bugów do naprawy dlatego trochę go zaniedbałem i nie udziałem się w nim. Ale teraz już wszystko jest gotowe i szukam osób do beta testów.

Osoby chętne proszę pisać tutaj lub na gg: 49947542

Beta obejmuje wszystko: questy, drop, mapy. Ponadto liczę na rady i opinie na temat serwera i co ewentualnie byście zmienili albo dodali,a by przyciągnąć graczy. Osoby wyjątkowo aktywne mają dużą szanse aby zostać gm lub pełnić inną funkcje na serwerze.

Uwaga, beta nie będzie należała do najprzyjemniejszych rzeczy, serwer beta jest postawiony na słabej maszynie i występują częste cofki przy bieganiu. Dlatego jeżeli ktoś nie ma ochoty się denerwować to nie polecam marnować swojego czasu.

Osoby uczestniczące w becie maja gwarantowaną ilość Smoczych Monet i tak jak pisałem szanse na gm.

Oficjalna strona: 

http://telvanis.pl/

Link do pobrania klienta: 

http://telvanis.pl/indir.php

Jeżeli ktoś chce dla ułatwienia sobie roboty dostać gm wystarczy mi napisac na gg. Najlepiej zaczynając od podania nicku takiego samego jakiego będziecie używac w grze. Tylko pamiętacie że mając gm nie będą wam dropić przedmioty.

To by było na tyle, zapraszam wszystkich serdecznie :)

Opublikowano

Stronka jest chyba źle zakodowana, albo niedokończona. Myślę chyba też, że jest to gotowiec :P Ale whatever.

Mogę pomóc przy testach. Nic w zamian nie oczekuje.
Mam bardzo dobry net (ściągnie plików ważących kilka GB to dla mnie max 10 min) oraz dobry komp. Więc w razie wychodzenia jakiś nowych łatek nie będzie problemu z szybkim przetestowaniem ich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...